Olof Lundh utnyttjad i bluffartiklar rasar mot Meta

TV4 och Fotbollskanalens expert Olof Lundh ska släppa en bok. Zlatan Ibrahimovic trätobroder ska bjuda på spelet bakom kulisserna. Några månader efter valet utsåg den nya moderatledda regeringen den förra partiledaren Anna Kinberg Batra till landshövding i Stockholm. Men det visar sig att steget från politiken till myndighetsvärlden inte gått helt smärtfritt för Kinberg Batra.

  • Förutom i bluffannonsen på Facebook syns Olof Lundh i tv-rutan där han nu bevakar fotbolls-EM för TV4.
  • Ingen kan på allvar gå på det där, säger Lundh, som just nu bevakar fotbolls-EM på plats i Tyskland.
  • Reglerna om blankning är inte tillämpliga eftersom kryptotillgångar beskattas som andra tillgångar och inte som delägarrätter eller fordringsrätter.
  • Fredrick Malmberg, tillförordnad ansvarig utgivare för Nyhetsmorgon, är upprörd över situationen.
  • Observera att om du bytt din kryptovaluta mot en vara eller tjänst blir ditt försäljningspris marknadsvärdet på den erhållna varan eller tjänsten.

Det efter att han avslöjat hemlig information om hur du kan tjäna miljonbelopp, uppger TV4. Mt. Gox var en japansk handelsplats för bitcoin (cryptocurrency exchange). Kunderna förvarade sina bitcoin på konton hos Mt.Gox, vilka kan liknas vid en form av depåer. Kundernas bitcoin förvarades alltså på plånböcker som förvaltades av Mt.Gox. Skatteverkets uppfattning är att onecoin inte är en kryptovaluta.

Håkan Karlsson har lämnat ett omdöme om www.prylxperten.se

Under en fem minuter lång skrollning på Facebook får Dagens Medias reporter upp inte mindre än sex fejkartiklar i flödet  som ser ut att komma från Expressen. Även Fredrick Malmberg, tillförordnad ansvarig utgivare för Nyhetsmorgon, är förbannad. Nöjeslivet är Sveriges största nöjessida på sociala medier – och den ledande sajten för nöjesnyheter.

Exempel – Köp och försäljning av kryptovaluta

«Startade eget AB för två år sedan,
Kollade runt på vilka som erbjöd ekonomitjänster.
Jämförde priser, och bestämde mig för Wint då allt ingår i princip.
Jag beh…» Bitcoin Cash har skapats genom en så kallad hard fork efter att verksamheten i Mt. Gox avslutades och påverkar därför inte omkostnadsbeloppet för din fordran. Bitcoin har på något sätt försvunnit från plånböcker som förvaltades av Mt.Gox, vilket medförde att det inte fanns täckning för kundernas innehav av bitcoin på sina konton. Verksamheten på handelsplatsen stängdes i början av 2014 och bolaget försattes i konkurs. FTX Trading Ltd. var en bahamansk kryptovalutabörs verksamt mellan maj 2019 och den 11 november 2022, när FTX ansökte om konkursskydd (Chapter 11).

När Claudia satt in sina 100 USDT och 1 ETH får hon istället särskilda tokens som representerar den insatta kryptovalutan. Du behöver inte göra en beräkning med genomsnittsmetoden om du sålt all din kryptovaluta av samma slag vid ett tillfälle och det inte funnits delförsäljningar innan dess. Då kan du i stället beräkna vinst eller förlust genom att dra av det du betalat för kryptovalutan från försäljningspriset.

Åsa Jonsson Dahlöv har lämnat ett omdöme om Skruvat.se

En utredning pågår om vad som egentligen hänt i FTX, varför det skatterättsliga läget ännu är oklart. Är fordran avyttrad under 2023 ska du begära ett eventuellt förlustavdrag i deklarationen 2024. Är fordran avyttrad under 2024 ska du begära ett eventuellt förlustavdrag i deklarationen 2025. Det finns dock en del oklarheter kring återbetalningen och återbetalning kan ha skett på olika sätt. Om Celsius skulle försättas i konkurs måste du göra en bedömning om den fordran som man har gentemot Celsius anses vara ett värdepapper som är utgivet av bolaget. Skatteverket gör denna bedömning om Celsius försätts i konkurs.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *